Taxatie

Woning taxatie 

Voor aankoop van uw nieuwe (eerste) huis wilt u een taxatie die de juiste huidige marktwaarde laat zien. De financiering is heel belangrijk dus van de taxatie hangt heel wat af. De gegevens moeten goed worden weergegeven in het rapport. De woning moet geod worden bekeken en de marktwaarde goed vastgesteld. Een eventuele verbouwing wil je mee kunnen financieren dus ook dat moet goed in het rapport staan.

Als alles goed is beschreven in een rapport kan de financieel adviseur het taxatierapport aan de bank overhandigen. Zo komt de financiering rond.

Hoe werkt het?

Makelaar Victor of een andere taxateur van RV Estate Makelaars & Taxateurs gaat in opdracht van u een zorgvuldige opname doen. Zowel buiten als binnen.

Uw huis word vergeleken met de omliggende verkochte en verhuurde objecten. Daarna volgt uitwerken in een uitgebreide rapportage via het NWWI.

Ook als u een verbouwing wilt uitvoeren of door ons wilt laten uitvoeren en dat wil financieren bij aankoop of bij je bestaande huis. Het kan allemaal.

Kijk alvast naar onderstaande video en neem direct contact op

Beleggingsobject en verhuurde woning taxeren

Woning taxaties zijn in sommige gevallen specifiek alleen uit te voeren door gespecialiseerde vastgoed taxateurs zoals Makelaar Victor. Verhuurde woningen en beleggingspanden vallen onder het specialisme. Zeker woningen die per kamer verhuurd zijn. Kamer verhuur is in veel gevallen mogelijk en het taxeren van die panden kan door ons worden uitgevoerd.

Bedrijfspand taxeren

Voor bedrijfspanden komt Makelaar Victor de taxatie opnemen en uitwerken. Dit gaat altijd met een opdrachtbrief waarin vooraf de afspraken en doelen van de taxatie worden vastgelegd.

De taxatie kan worden gerapporteerd via TMI of op verzoek een uitgebreide rapportage met taxatierapport en bijbehorende berekeningen. 

Winkel, kantoor, bedrijfsunits, bedrijfshal, verzamelgebouw en ander bedrijfsmatig vastgoed.

Neem contact op om uw opdracht te verstrekken aan Makelaar Victor.