Referenties

Verkocht

Bloemstraat 29, Amsterdam
Bloemstraat 29, Amsterdam

5-Sterren Review via Google

Mevrouw Waller Zeper
Het is heel goed gegaan met de verkoop. Victor is een vaardige makelaar die de klant veel gegevens verstrekt en stimulerend en open is in een gesprek dus ben ik erg tevreden met zijn werk ten aanzien van de verkoop van mijn huis in deze toch  wel moeilijke tijden. Dank je wel Victor!!!!! (via Google reviews)

Verhuurd

Okerstraat 31, Almere
Okerstraat 31, Almere

Volgende keer weer Makelaar Victor

Mijnheer Tri Kien
Ik ben echt heel tevreden, volgende keer ga ik weer gebruik maken van jouw dienstverlening Victor.

Makelaar Victor heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik wilde verhuren en Victor heeft het geregeld. Eerst hebben wij de woning samen bekeken en Victor gaf tips om de woning gemakkelijker en beter te kunnen verhuren. Dat heeft echt goed geholpen. Nu is de woning beter verhuurd dan ik had verwacht, en dat is perecies wat Victor vooraf had verteld.

Prettig samenwerken met goede communicatie, Victor is goed bereikbaar en anders belt hij spoedig zelf terug. 

Mijn andere woning ga ik ook via Victor verhuren.

Verhuurd

Hendrik Figeeweg 1-W, Haarlem
Hendrik Figeeweg 1-W, Haarlem

Echte vakmannen

Rob Lasschuit
Wat ik verwacht van vakmensen voor de verhuur van mijn kantoorruimte. En dat is wat ik krijg met deze mannen. 

Prima lui met vakkennis.

Verkocht

Koningstraat 38, Almere
Koningstraat 38, Almere

Door een deur

Lynn en David
Uit elkaar en toch goed samenwerken voor de verkoop van het appartement. Met Makelaar Victor in goed overleg en gewoon een app-groep op WhatsApp gemaakt. Communiceren ging daardoor heel makkelijk. Bijna elk moment van de dag bereikbaar en elke vraag kregen we antwoord op. Dat is nog eens service. By the way: wat een goede foto's Victor, en de plattegrond, en ook nog een video. Relaxt onderhandelen met de kopers, verbazingwekkend. De begeleiding tot en met de notaris was heel prettig. We zijn super tevreden. 

Verhuurd

Potgieterstraat 39-3, Amsterdam
Potgieterstraat 39-3, Amsterdam

Zelfs met een 360'foto en YouTube video

verhuurder
We wilden kijken of het appartement verhuurd kon worden voor deze topprijs. Wat kregen we veel aandacht van serieuze mensen. Misschien komt dat omdat we dachten met foto's alleen al reacties te krijgen maar er kwam een plattegrond, 360 graden foto's en als klap op de vuurpijl ook nog een promotie YouTube Video.

Verkocht

Teding van Berkhoutstraat 126, Haarlem
Teding van Berkhoutstraat 126, Haarlem

Partly did it myself

Zuzana
Just went perfectly. Wanted to do viewings myself wich was no problem with RV Estate realtors. It went all as planned and I recieved help when I asked for it and support when needed. 

Thank you for everything Victor. 

Bye, Zuzka.

Verhuurd

Beneluxlaan 593, Almere
Beneluxlaan 593, Almere

Verhuren via RV Estate

eigenaar
Met vele tips voor het goed verhuurbaar maken van mijn appartement en het volledig begeleiden van de aanpassingen en het zetten van de puntjes op de i heb ik er geen omkijken naar. De huur is zelfs hoger dan ik had gedacht. Nu besteed ik ook het beheer uit. Ik ben tevreden.
Bedankt, met vriendelijke groeten.
de eigenaar.

Verkocht

Tidorestraat 199, Amsterdam
Tidorestraat 199, Amsterdam

Verhuisgarantie

Kim en Erwin
Wij hebben samen met Makelaar Victor bedacht hoe we konden verhuizen naar een nieuw appartement. We moesten een nieuw appartement aankopen en dit appartement verkopen. We hebben heel goed vekocht en heel gunstig aangekocht. De begeleiding was super. Victor verzorgde alle communicatie zo dat het voor ons beide lukte om alles van begin tot nieuwe start te volgen. Wij vinden dat we uitstekend begeleid zijn. Kon niet beter!

Verkocht

Suze Groenewegplantsoen 60, Amsterdam
Suze Groenewegplantsoen 60, Amsterdam

Verkocht, en nog snel ook

We wilden snel verkopen maar niet voor een bepaalde datum verhuizen. Beide is gelukt. En voor de extra vragen konden we altijd contact opnemen, Makelaar Victor kwam gewoon ook even langs. Dat is heel fijn,

Verkocht

Hadewijchstraat 41, Alkmaar
Hadewijchstraat 41, Alkmaar

Opvallend tussen andere woning

Verkoper
Door de aanpak van mijn makelaars werd mijn huis opvallend aangeboden en sprong het er uit tussen al het andere aanbod. Nu dus verkocht, en nog snel ook! Heel tevreden over het persoonlijke contact.

Verkocht

Lemelerberg 23, Amersfoort
Lemelerberg 23, Amersfoort

In New York and RV Estate did the job

Quite some service! I live and work in New York and wanted to sell my property in Amersfoort. RV Estate did the job. I wasn't even needed there, everething was arranged.  Great job, perfect service.

Verhuurd

Kinkerstraat 90-H, Amsterdam
Kinkerstraat 90-H, Amsterdam

Bijzondere winkel verhuurd

Eigenaar
We hebben een best wel moeilijke opdracht verstrekt want wij hadden nogal wat eisen ten aanzien van een toekomstig huurder. Zoals we verwachtten is deze verhuur geslaagd bij RV Estate. Tevreden met de gerealiseerde huurprijs en met de huurder.