Verhuur en Beheer

Verhuur van uw woning 

"Ik heb mijn huis verhuurd via Makelaar Victor omdat ik dan zelf kan aangeven wat ik wil, hoe lang en aan wie.Ik hoef niet alles zelf uit te zoeken, dat is bij Makelaar Victor van RV Estate gewoon goed geregeld. Zo kon ik naar een jaar naar Zuid Amerika. "

Verhuren van uw woning of appartement... "Hoe weet ik nou of ik de juiste prijs krijg in deze markt? Hoe weet ik nou of ik kan verhuren in de vrije sector, voor de prijs die ik wil? Hoe weet ik nou of ik de juiste huurders vind? Moet ik wel of niet nog investeren voordat ik ga verhuren? Welk contract? Welke papieren? Hoe lang? hoe....?"

De antwoorden kennen wij.

Met de ervaring die we hebben en de certificeringen voor veilig verhuren realiseren we een geslaagde verhuur. We helpen van start tot start

Om alles in goede banen te leiden verzorgen we vanaf het begin tot de finisch het hele traject. Tijdens de voortgang staan we in contact met u en de huurder(s). Zodra het contract getekend is en de huur + borg is gestort kan de huur aanvangen.

Bent u al bezig met verhuur? Toch even sparren of door ons laten overnemen? Neem contact op, want instappen door ons tijdens het proces is ook mogelijk.

Extra zekerheid via Makelaar Victor

Een huurderscheck maakt deel uit van de selectieprocedure om geschikte huurders voor de woning te vinden. Alle verhuur gaat via onze huurcheck zodat u weet met welke huurder(s) u in zee gaat.

Beheer

Beheer is een specialisme waarin veel belangrijke taken worden overgenomen door de beheerder. De professionals van Makelaar Victor  beheren voor particuliere eigenaren en voor professionele partijen.

Het beheren van vastgoed vereist vele disciplines. Zoekt u het alternatief voor alles zelf doen? Wij nemen het beheer over en dan kunt u doen wat belangrijk is voor u. Neem contact op via de contactmodule of bel direct met Makelaar Victor.